הבהרתי את השאלה שלי.

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/06/2018 | 22:19 | מאת: הודיה

לא הבנת את השאלה שלי אז הסברתי את עצמי... שאלה "פזילה" מה- 13.6. מחכה תשובה- זה ממש חשוב לי להבנה הכללית (לא מבקשת ייעוץ פרטני רק האם זה יכול להיות).. תודה

להודיה שלום רב, אינני בטוח שהבנתי את המצב. נבדוק: לפי מה שאני כן מבין - את מאז ומעולם רואה כל פעם רק בעין אחת, ולא בשתי עיניים. על כן אין לך ראיית עומק. כעת התפתחה פזילה, ואת ממשיכה לראות כל פעם רק בעין אחת ולא בשתי עיניים. אין לך ראיית עומק, כמקודם. ולמרות הפזילה אינך רואה כפול -- כי את ממשיכה לראות כל פעם רק בעיין אחת. אם נכון - הדבר אינו מפתיע, וההסבר בגוף השאלה, אם הבנתי נכון. עדיין נשארת השאלה, מדוע התפתחה הפזילה ומה משמעותה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים