חוסר יציבות עד כדי כמעט נפילה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

17/06/2018 | 21:15 | מאת: שי

שלום רב בשבועות האחרונים אני חווה תופעות מוזרות של חוסר יציבות. הדבר קורה בעיקר בעבודה בשעות הבוקר והצהריים וכמעט בקושי בערב. אני מרגיש שאני עומד ליפול . למשל אם אני קם מהכיסא בעבודה (עבודה משרדית) לאחר כמה צעדים מופיעה חוסר יציבות עד כדי כך שאני מרגיש שאני צריך להחזיק במשהו כדי לא ליפול. לעיתים זה נגרם לאחר הפניה חדה של הראש אך לא תמיד. זה קורה בעיקר במעבר בישיבה לעמידה והליכה.אני רוצה להדגיש שלא מדובר בסחרחורת. בנוסף, יש לציין שנראה לי שיש לי חוסר שינה ומצבי הנפשי לא כ"כ טוב עקב טיפול באמא חולת אלצהיימר. אשמח לשמוע את חוות דעתך. תודה רבה!

20/06/2018 | 18:34 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לשי שלום, צר לי שנקלעת למצוקה כפולה -- כבן ומטפל של אמך, וכעת אתה עצמך. הדבר די שכיח, שעול הטיפול פוגע בבריאות המטפל. אין לי אלא להאיץ בך ללכת להבדק אצל נוירולוג בהקדם. אם התורים ארוכים -- פנה לחדר מיון של בית חולים אוניברסיטאי הקרוב למקום מגוריך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים