תחושת צריבה/שריפה בבטן ולאורך יד שמאל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

17/06/2018 | 20:17 | מאת: רונן

שלום ד"ר, אני בחור בן 33, גובהי 1.75 ומשקלי 85. מעשן סיגריה אחת/שתיים ליום. בריא בדרך כלל. בחודש וחצי האחרון אני מרגיש תחושת שריפה/צריבה חזקה במרכז הבטן וכן תחושה דומה המתלווה לה לאורך יד שמאל. אציין כי התחושות מופיעות במנוחה ללא קשר למאמץ פיזי. האם תחושות הצריבה שאני חווה בבטן וביד יכולות להצביע על בעיה נוירולגית או שמא ייתכן ומדובר בבעיה אחרת? בתודה מראש, רונן

20/06/2018 | 18:32 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לרונן שלום רב, תחושות חדשות יכולות לשקף את מלוא טווח האפשרויות בין תחילת בטויה של מחלה חמורה ללא כלום. על כן מומלץ שתפנה לרופא להבדק. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים