תגובה ותחושה לאירוע לא קל

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

17/06/2018 | 18:36 | מאת: גלעד

שלום אני בן 50. לא ידוע על מחלות. אני אדם יחסית עדין ורגיש שלא אוהב להתעמת. לפני 3 ימים הייתי אחרי לילה עם 3 שעות שינה והייתי צריך לצאת מוקדם לעבודה. הייתי עייף מאוד. בעבודה היה לי אירוע של מתח קיצוני - נוצר עימות קשה עם המנהל שלי ועוד עובד ובמשך שעתיים התווכחנו קשות ואפילו צעקתי ( שזה קרה לי מעט פעמים בחיי ) והרגשתי שכל הגוף שלי בסטרס גדול מאוד. מאז כבר 3 ימים כואב לי הצוואר והטרפזים עד הכתפיים. מה שמטריד אותי הוא שמאז כבר 3 ימים יש לי תחושה של זרמים בלשון בצד הקדמי השמאלי שלה. יש גם תחושת זרם וגם תחושת נימול. זה החל בעקבות הריב. בינתיים זה רק הולך ומחריף והיום ממש החמיר. רציתי לשאול מה יכולה להיות הסיבה? האם זה יכול להעיד חלילה על אירוע מוחי כל שהוא? האם זה יעבור? תודה רבה

20/06/2018 | 18:29 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לגלעד שלום רב, צר ליל על מהלך הענינים. אבחון מחייב שיחה ובדיקה. אשמח לראותך במרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים