נגישות
נגישות

טופמקס והשפעה על מדידת חום השחר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/06/2018 | 17:40 | מאת: Pf

היי, ייתכן וזה לא המקום לשאול, אבל אנסה גם כאן. אני נוטלת גלולות שנים, בשנה האחרונה עברתי לסרזט כדי להקל על המיגרנות והתחלתי ליטול טופמקס 100 מ"ג כטיפול מניעתי. הבנתי שרופאים לא ממליצים, אולם אני מעוניינת להפסיק את הגלולות ולנסות לעבור לשיטה טבעית בעזרת מכשיר ladycomp השאלה היא האם יש תרופות אשר משפיעות על "חום השחר" הנמדד באופן יומיומי בבוקר לצורך בדיקת ביוץ. האם נטילה של טופמקס משפיעה על תוצאות המדידה באופן כלשהו? תודה ושבוע טוב

20/06/2018 | 18:22 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

שלום רב, However, because of new human data that show an increased risk for oral clefts, topiramate is being placed in Pregnancy Category D. Pregnancy Category D means there is positive evidence of human fetal risk based on human data but the potential benefits from use of the drug in pregnant women may be acceptable in certain ...Mar 4, 2011 topiramate - FDA https://www.fda.gov/Drugs/DrugSafety/ucm245085.htm אנא התיעצי עם מי שרשם לך TOPAMAX בטרם את משנה את שיטת ההמנעות מהריון שלך. התרופה נחשבת כטרטוגנית = נוטה להגביר סיכון למומים מולדים. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים