mri לעובר לאחר חשד להדבקה שניונית בcmv

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/06/2018 | 20:34 | מאת: קארין

לאחר סקירת מערכות מכוונת מוח תקינה הופניתי לmri למוח העובר וזו המסקנה: "בסדרות t2 מודגמים שינויים קלים ואי סדירות בחומר הלבן. המדדים הביומטריים המוחיים בגדר הנורמה לשבוע ההריון. ללא עדות להפרעה מבנית." הופניתי לנוירולוג לשבועיים מהיום. אהיה בשבוע 35. אשמח לקבל פיענוח למסקנה זו והאם כדאי לתאם עם נוירולוג פרטי בהקדם?

20/06/2018 | 18:18 | מאת: פרופ' כרמל ערמון

לקאירן שלום, פני למי שהזמין את הבדיקה כדי לדעת את הדחיפות בהתיחסות אליה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים