תוצאות בדיקת mri מוח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

11/06/2018 | 17:40 | מאת: דויטש מרדכי

שלום בתוצאת בדיקת mri מוח נאמר בסיכום: מוקדי אות חריג מולטי פוקאליים זעירים בחומר הלבן המיספרלי משני הצדדים אינם ספציפיים קרוב לוודאי על רקע מיקרואנגיופתיה. מה משמעות הדבר במלים פשוטות . ועל איזה מחלות זה יכול להצביע תודה

למר דויטש שלום, המשמעות תלויה במראה, במיקום המדויק, ובכמות המוקדים. המשמעות המדויקת - שאלה פתוחה. יכול לא לשקף כל מחלה משמעותית, או יכול לשקף שנויים בנימים (כלי הדם הקטנים ביותר) של המוח. להמשך פירוט -- פנה לרופא שהזמין את הבדיקה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים