כאב ולחץ בראש בזמן טיסה.

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

11/06/2018 | 16:57 | מאת: דני

שלום פרופסור. טסתי המון פעמים,ואני עומד לטוס בעוד מספר חודשים ואני די חושש מכיוון שבמהלך הטיסה האחרונה חשתי באירוע מוזר. בזמן ההמראה הרגשתי לחץ וכאב עצבי בתוך הראש באיזור המצח (אולי גם תחושת דגדוג?)והרגשה כאילו אני לא בפוקוס וקצת מסוחרר .כך גם קרה בזמן סיבובי המטוס... ובזמן השינה במטוס בזמן שהיה כיס אוויר התעוררתי בבהלה כי חשתי תחושת נפילה. האם יש ממה לחשוש ? תודה על המענה .

לכל הפחות כדאי לשוחח על כך עם רופא המשפחה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים