עפעף קופץ בשבועיים האחרונים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

31/05/2018 | 11:38 | מאת: עדי

שלום, בת 26, בריאה, מרכיבה משקפיים. בשבועיים האחרונים העפעף שלי החל לרעוד באופן ספונטני במהלך היום. אני מניחה שזו יכולה להיות תופעה חולפת אך לאחרונה אני חשה שזה קורה מדי יום. כמו כן שמתי לב שכאשר אני עוצמת את העין (בכוונה) הקפיצות מתחדשות מיד לאחר מכן לכמה שניות ונפסקות, וזה אף נראה לעין כאשר אני מביטה במראה (בשתי העיניים אך ניכר יותר באחת מהן). אשמח לדעת האם זו תופעה נורמלית או שכדאי לפנות לרופא. תודה מראש

לרוב אינו מיצג בעיה מסוכנת. אם לא חולף - כדאי להתיעץ. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים