Anterior horn disease

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/05/2018 | 11:52 | מאת: ניבה זהר

שלום רב בבדיקת CTשעשיתי לאחרונה עקב תלונות על שינויים ניווניים המצא היה ANTERIOR HORN DISAESE. מה שברור לי שמצבי בלשון המעטה ביותר לא מזהיר במיוחד וזאת לאור המידע שמצאתי ברשת אבל עדיין זהו מידע כללי ושטחי ביותר ואשמח באם תוכל לתת הסבר קצת יותר מפורט ומעמיק על המחלה עד כמה שתוכל כמובן במסגרת הפורום בברכה ובתודה מראש ניבה זהר

לגב' זהר שלום רב, אם אכן בזאת המחלה מדובר, המקום לשוחח הוא פנים אל פנים, רצוי בנוכחות קרוב שישאל " מה הוא אמר" אם לא יהיה נוכח בעצמו. אם נפלה אי הבנה, ולא בזאת מדובר -- על אחת כמה וכמה כדאי להבהיר זאת, בטרם מתחילים לקרא בספר זה. אפשר לקבוע תור למרפאתי בטלפון 9222 -077-777 אפילו השבוע. בברכת בריאות, כרמל ערמון.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים