פענוח EMG גפיים תחתונות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

23/05/2018 | 17:03 | מאת: אלון

היי , בעקבות הרדמות רגליים בשינה שלחו אותי לעשות EMG בתוצאות נכתב : חביון גל F מוארך יכול להעיד על פגישה שורשית לומבוסקרלית דו צדדית האם אתה יכול לעזור לי להבין מה זה אומר ?

לצערי --- אינני יכול לפרש תוצאות בדיקה מבלי ששוחחתי עם ובדקתי את נשוא הבדיקה. במקרה של בדיקת EMG קיים קושי נוסף, הנובע מכך שזאת בדיקה תלויית מבצע. על כן אני יכול לסמוך רק על בדיקה שבוצעה על ידי מי שעובד ישירות איתי ואמון עלי. עדיף שתשוחח עם מי ששלח אותך להבדק. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים