רגישות לא מוסברת בקרקפת.

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/05/2018 | 15:54 | מאת: NOT_FOUND

שלום רב דוקטור. לפני כ5 שנים קיבלתי מכה חזקה בראש כשקרש של עץ נחבט בראשי בתנופה . באותו רגע ראיתי שחור למספר שניות/דקות ואחר כך קמתי והייתי בסדר. לפני כשנתיים שוב קיבלתי מכה קטנה בראש, בערך באותו אזור, כשראשי נחבט בתוך יחידה חיצונית של מזגן, בפינה, וזה היה חד, ירד מעט דם. מאז יש לי רגישות רבה בקרקפת, יותר בצד ימין. בכל מגע קטן, וגם כשאני נשענת על משענת הראש ברכב, יש כאב קל. למספרה לא הלכתי הרבה זמן בגלל רגישות זו (חום). בלי כל קשר אני סובלת מידי פעם מכאבי ראש, כנראה מיגרנות כי יש לי כאב בעין ימין ורופא עיניים אמר שהכל תקין בעין. הלכתי גם לרופא עור ששלל מחלת עור ונתן לי שמפו מסויים. האם לדעתך הכרחי שאבצע בדיקת סיטי למרות שעברו מספר שנים? בתודה מראש

שלום רב, אין אפשרות לתת המלצה פרטנים ללא בדיקה. ראי פוסט בנידון מהיום. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים