הפרעות שינה במהלך הלילה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

21/05/2018 | 03:29 | מאת: משה כהן

בן 20 , בריא בדכ מדי פעם מקבל הערות על דיבורים מתוך שינה ברמת הצעקות לעיתים קרובות מקבל הערות מחברים על ככ שאני בועט בהם בלילה (מיטת קומותיים ) והגיע למצב שלחבר טוב נשבר הפלאפון בגלל שבעטתי לו במיטה באמצע הלילה מתוך שינה אני לא מרגיש שזה קורה בכלל בכלל ומספרים לי על זה בבוקר שלאחר מכן רציתי לדעת עם זה קשור להפרעה כלשהי / תקין / לא תקין כיון למשהו..

למשה שלום, פנה להתיעצות רופא שינה, הן לאחבנה והן לבחינת אפשרויות טיפול. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים