אלרגיה לאספרטיים בהריון

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/05/2018 | 18:48 | מאת: טליה

שלום, מאז שהתחלתי לשתות קולה זירו החלו לצוץ לי בעיות זיכרון. לאחרונה הועלתה הסברה שאולי מדובר באלרגיה לאספרטיים. הבעיה שאני בהריון בחודש שמיני ורק לפני כשבוע חדלתי לשתות זירו, כאשר עד אז שתיתי 2-3 כוסות ביום. במידה ואני אכן אלרגית, האם עצם העובדה ששתיתי למרות זאת מהווה סכנה לעובר? תודה רבה

מסופקני שאת אלרגית, ומסופקני שסיכנת את העובר. לגבי העובר - עדיף לשאול את רופא(ת) הנשים שמטפל בך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים