מאיליטעס גורם לבעיות מעיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/05/2018 | 15:56 | מאת: שלומי

שלום כתוב שמאיליטס גורם לבעיות מעיים מה כוונה מזה בעיות מעיים אפשר פירוט תודה

לשלומי שלום, אם תספק את המקור אנסה להבין את ההקשר בו נאמרו הדברים. בברכת בריאות, כרמל ערמון

03/05/2018 | 00:51 | מאת: שלומי

יש לי שתי בעיות חולשת שרירים חזקה ידים רגלים קשים בהליכה חוסר תחושה בידים והרגלים ולחץ וכאב בגב העליון mri צוואר מוח תקינים emgתקין סיטי גב תקין יש לי גם קשי נשימה בבדיקות mri אין לחץ על עמוד השדרה אבל אני חש לחץ בצוואר בגב וכול מה שאני מרגיש סיטי גב תקין אני חושב שיש לי דלקת בחוט השדרה או גילאן קראתי שזה יכול לגרום לבעיות בבטן יש לי גם בעיות בבטן כואבהבטן כול היום כמעט ללא ממצא בבדיקות גסטרו או בבדיקות דם ..

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים