הולכת על כריות אוויר.... . ....

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

02/05/2018 | 12:04 | מאת: חטוליתוש

תחושה מאוד לא נוחה חוסר יציבות בהליכה לפעמים סחרחורת ברקע ארוע מוחי חולף..... אין הסבר אחר סכרת מאוזנת רופא אורטופד לא יודע לאן זה שייך מה עושים? לאן פונים.....? תודה מראש על כל תשובה

02/05/2018 | 12:08 | מאת: חטוליתוש

בהתחלה נאמר שזה שבץ מוחי אחר כך ארוע מוחי אחר כך.......לא ברור נשארו לי תסמינים קשים של קשיים בדיבור, ופלג שמאל יד ורגל לא מתפקדים טוב יד שמאל לא חזרה לעצמה לא מצליחה להחזיק דברים....נופל מהיד ורגל שמאל לא מתפקדת היטב גם הזכרון נפגע....לא מה שהיה הדיבור ניתפס ובהמשך מגמגמת עזרה בבקשה

02/05/2018 | 12:13 | מאת: חטוליתוש

סליחה שכל פעם נזכרת. בעוד משהו היה חשד לתרשת נפוצה טופלתי שם יותר מחצי שנה בדיקות מ.אר.אי הראו שאין תרשת נפוצה אז לאן מכאן?

02/05/2018 | 12:16 | מאת: חטוליתוש

ברקע גם פיברומיאלגיה כבר המון שנים אולי זה קשור ???

שלום רב, שובי ופני לרופאייך, ואם הסבריהם אינם מספקים אותך פני לקבלת חוות דעת נוירולוגית נוספת. אנא הגיעי עם תוצאות כל הבדיקות ועם הדימות. בברכת בריאות, כרמל ערמון

03/05/2018 | 11:57 | מאת: חטוליתוש

תודה רבה לך פניתי אליך כי כבר לא ידעתי לאן לפנות ואחר שכבר נואשתי מהרופאים ...... אם זה כל מה שאתה יכול לומר תודה רבה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים