כאב ראש חזק

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

30/04/2018 | 13:05 | מאת: עליזה

יש לי כאב ראש חזק כמו זרמים חזקים ישירות למצח כמו מכה ולצד ימין בעיקר בלילה זבנג זבנג. באמת חזק. מתי עליי לפנות לרופא? אני מפחדת שיאמרו לי נפשי ואז לא יקשיבו לשום דבר שאני מרגישה... הכאב שבועיים. עם נורופן קוויק זה עוזר.

לעליזה שלום רב, פני לבדיקת נוירולוג בהקדם, אפשר בחדר מיון של בית חולים אוניברסיטאי הקרוב למקום מגורייך. כאב ראש חזק או חדש מחייב בירור דחוף, כי חלק מן הגורמים יכול להיות מסוכן. בברכת בריאות, כרמל ערמון

04/05/2018 | 06:18 | מאת: עליזה

הייתי אצל רופא משפחה... לא לוקחים את הכאב שאני מרגישה ברצינות, מתסכל... אפילו לא שלחו אותי לדימות כי עשיתי סיטי ראש לפני שנתיים ואמרו שאין ממצא מהותי... אולי באמת זה נפשי ואין לי כלום? אבל איך הגיוני שזה נפשי? אני לא מדמיינת, לא ממציאה, באמת כואב לי, כאבים חזקים (ברוטינה יש לי קלים והתרגלתי אליהם אבל יש החמרה בעצמה בשעות הלילה), מראש אני שמה משכך כאבים ליד המיטה ובאמצע הלילה אני קמה מכאבים ושותה אותו... יש טיפול להקלה אם זה רק נפשי? כי תכלס אותי פחות מעניינת כבר הסיבה רק רוצה שלא יהיו... זה כבר יכול לנבוע משינה לא טובה כי זה מעיר אותי בלילה ואז לוקח זמן שהכדור משפיע ועד שאני נרדמת חזרה... אולי נכנסתי למעגל כזה שבגלל שאני לא ישנה טוב יש כאב ראש שבגללם אני לא ישנה טוב... המצב מתסכל אותי (וידעתי שזה יהיה ככה... לכן שאלתי בשאלה הראשונה בפורום מתי לפנות לרופא.... כי לא לוקחים אותי ברצינות אף פעם נותנים הרגשה לא נעימה לא יודעת למה)... אני בכלל לא הרבה אצל הרופא... וכשאני באה זה לכמה דברים... ואז אולי זה נשמע לא אמין... אבל אני באמת הולכת רק כשאני מרגישה שאין ברירה... אין לי מטרה לשקר... באמת... אני מתוסכלת... תוכל לתת לי עצה טבעית לכאבי ראש בהנחה שאין לי שום בעיה רגילה?

06/05/2018 | 20:11 | מאת: עליזה

במחשבה שניה- אלך לפרטי... מקווה ששם יקחו אותי ברצינות.. יש המלצות על רופא מהצפון? אסע למרכז אם שם יש מומלץ.. היכן אפשר לראות רשימה? תודה

07/05/2018 | 23:13 | מאת: עליזה

ד"ר, דילגת על השאלה שלי

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים