הרגשה שאני הולך על צמר גפן

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/04/2018 | 19:58 | מאת: גיל

שלום בחמישה ימים האחרונים רק בהליכה מרגיש שאני הולך על צמר גפן כמו חוסר יציבות, יש לציין שזה לא פוגע בתפקוד ומלווה בכאבי ראש ברקות ומוקל על ידי שינה. אבל גם אחרי חמישה ימים לא עבר. רופא משפחה ראה אותי ועשה בדיקה נוירולגית פיזית בסיסית וטען שנראה בסדר ואם לא עובר אחרי שבוע אקבל הפניה לנוירולוג. יש לציין שלפני חצי שנה עשיתי בדיקת eeg בעקבות כאבי ראש שיצאה תקינה. מה לדעתך אני אמור לעשות?

תסמינים חדשים מחייבים בירור זריז. אם טרם חלפו -- פנה לחדר מיון בבית חולים אוניברסיטאי. גם אם חלפו -- רצוי בירור נוירולוגי מוקדם. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים