הפרעות ראייה, וכלי דם מורחבים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/04/2018 | 14:35 | מאת: מפחד..

אני לוקח אטנט וסימבלטה להפרעות קשב ריכוז ודיכאון, בחודשים האחרונים ( אני חושש שזה בגלל האטנט כי לסימבלטה חזרתי ממש מלפני שבוע ) יש לי הפרעות בראייה . כמו שירבוטים מוזרים כאלה בצבע שקוף ושחור. הלכתי לרופא עיניים והוא אמר שהכל בסדר עם הראיה ושלח אותי לנוירולוג. וגם כשנסיתי להפסיק עם. האטנט זה לא עבר והכלי דם מתרחבים משימוש לשימוש אך אני לא רוצה שיקחו לי את האטנט הוא מציל אותי כל פעם מחדש. מה זה יכול להביע ? אני ממש מפחד.. לא רוצה לאבד את הראיה.

הקדם את הגעתך לנוירולוג. יעוץ פרטני מחייב בדיקה ואינו יכול להעשות בהתכתבות. ראה הפוסט שלי בנידון מהיום. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים