כתיבה לא נכונה של אותיות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

11/04/2018 | 09:38 | מאת: גיל

שלום אני כותבת כאן "בעיה" שלא מפריעה לי אבל מעניין אותי למה זה קורה. יש מלא אותיות עברית שאני כותבת הפוך מכולם- א אני כותבת קודם את הקו ואז את החצי עיגול, ט אני מתחילה לכתוב מלמעלה, ל אני מתחילה לכתוב מלמעלה, ס אני כותבת נגד כיוון השעון, ע אני מתחילה משמאל וכו... אני חריגה לעומת אנשים אחרים. יש סיבה שזה ככה? תודה :)

לגיל שלום, אינני יודע את הסיבה, אך אינך יחידה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

04/07/2018 | 23:33 | מאת: מיקציק

כשילדים לומדים לכתוב, אם המורה לא מלמדת אותם את כיוון הכתיבה הרצוי של כל אות, כל ילד יכתוב כפי שהוא רואה לנכון. ולכן - את בהחלט (!) לא יחידה יש המונים כמוך.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים