התקף מיגרנה ראשון בחיים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/04/2018 | 14:41 | מאת: עדי

שלום רב אתמול היה לי כאב ראש קל כל היום. בערב פתאום בבת אחת החמיר לי הכאב ברקות ובמצח כמו פטיש, כאב ממש ממש חזק ובלתי נסבל, בנוסף רציתי להקיא אבל עצרתי בשביל שהאופטלגין שלקחתי ישפיע. כעבור בערך שעה של סבל זה פשוט נעלם הכל. בחיים לא סבלתי ממיגרנות ולא מכאבי ראש ומאוד הופתעתי. האם יש מקום לדאגה? מאיפה זה הגיע? תודה רבה

לעדי שלום, כאב ראש חדש פתאומי וקשה מחייב בדיקה דחופה, כי יכול ליצג בעיה מסוכנת (ולא רק בעיה קלה). פני לחדר המיון הקרוב למקום מגורייך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

13/04/2018 | 22:16 | מאת: עדי

תודה על תשובתך. מאז המקרה עברו כמה ימים, ולא חזר שום כאב. האם עלי לגשת להיבדק בכל זאת? תודה.

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים