פעימות במצח...............

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

04/04/2018 | 22:51 | מאת: אריק

שלום פרופ ערמון אני בן 56 בשנה האחרונה יש לי תזוזות (פעימות) במרכז המצח. עברתי mri מוח והולכה עיצבית ברגלים יצאו תקינים כולל בדיקה אצל נוירולוג שלדעתו היא תקינה. בנוסף לשלל בדיקות דם תקינות. משום מה הנוירולוג התעלם מהתזוזות במצח . אציין שיש לי גם פסיקולציות כלליות בגוף. האם אתם כנוירולוגים נתקלים בתופעה זו של תזוזות במרכז המצח? אציין שלפני 10 שנים איבדתי את חוש הריח כאשר באמצע הלילה חשתי מין "זאפ חשמלי" במעבה המצח. שאלה נוספת האם טוקסינים סביבתיים שמצטברים בגוף יכולים לגרום לתופעה זו? תודה רבה

לאריק שלום, אי אפשר לחוות דעה בלי לראות אותך. אתה מוזמן להגיע לחוות דעת נוירולוגית נוספת. אם תרצה על ידי - הטלפון של מרפאתי 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים