נגישות
נגישות

אלטרולט 10 מ"ג לשלושה חודשים, צעיר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

01/04/2018 | 21:49 | מאת: אלי בבלי

שלום ד"ר, לפני כשנה וחצי הפסקתי ליטול אלטרולט 10 מ"ג שניתן לי ע"י הנוירולוג בעקבות כאבי ראש (מיגרנה). את התרופה לקחתי ל3 חודשים, והספקתי לעלות 5 קילו למשקל, והתרופה גרמה לי לבלבול ולבעיות זיכרון. שנה וחצי אחרי, אני עדיין מרגיש שהזיכרון שלי עדיין לא חזר לקדמותו, ואני יכול להעיד על עצמי שהייתי בעל זיכרון מצויין (ואני גם צעיר, בן 26). האם ההשפעה השלילית של התרופה היא הפיכה? או שהנזק שנגרם אין לו פתרון? לדעתי ביכולת הקוגנטיבית שלי בגדול אין פגיעה, אם כי קשה לי להעריך זאת.

לקריאה נוספת והעמקה

למר בבלי שלום רב, אם אתה חש ירידה בזכרונך -- פנה תחילה לרופא המשפחה. יתכן שהסיבה המידית קשורה להווה ולא לעבר. אם אין פתרון מרופא המשפחה -- פנה לנוירולוג. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים