הסבר לתוצאות בדיקצ cta מח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

19/03/2018 | 12:16 | מאת: הופ

ביצעתי cta כלי דם מח בשאלה לוסקוליטיס מוחי ואו בוסקילה אלו התוצאות מה זה אומר? הדגמה בוצעה במנילה אקסאלי עם שחזורים: הדגמה סבירה של עורקי התקדמה הפנימיים בחלק תוך גולגולתי הדגמה סבירה ותקינה של עורקי willis circle איסדירויות והצרטיות קלות בענפים של העורק הבזילארי בעיקר ספריור מאהלר ארטירי משמאל אי סדירויות גם בענפים של העורקים הורטברלריים אין עדות להתרחבויות או המקצועות פתולוגיות בכלי הדם לא הודגמה האדרה פתולוגית ברקמת המח

להופ שלום רב, פנה בהקדם לרופא שהזמין את הבדיקה, כדי שיעמוד על משמעויותיה. הבא דיסק כדי שיוכל לראות את הדימות בעצמו, אם ירצה בכך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים