בדיקת VEP תקינה אך לא סימטרית

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/03/2018 | 11:38 | מאת: ברוך

שלום רב, נשלחתי לבדיקות פוטנציאלים מעוררים בעקבות תחושת נימול בצד ימין של הגוף. כל הבדיקות תקינות ובטווחים על פי הטכנאית (טרם קיבלתי את התדפיס). בזמן שבדיקות השמיעה והתחושה היו תקינות וסימטריות, בדיקת הראייה הייתה תקינה אך בעין שמאל הייתה בטיפה "טובה" יותר להגדרת הטכנאית. מה זה יכול להגיד? האם התוצאות צריכות בהכרח להיות סימטריות ? בברכה, ברוך

לברוך שלום, לכל מכון יש מידה של אסימטריות הנחשבת בגדר התקין. בדוק עם הרופא שהזמין את הבדיקה אם יש משמעות למידת האסימטריות שבדקיתך הראתה. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים