רגל חסרת מנוח שגורמת לילות לבנים רבים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

12/03/2018 | 15:30 | מאת: מיכל

שלום, כבר תקופה שאני סובלת מרגל חסרת מנוח שלא נותנת לי להירדם בלילה, ומטרידה אותי לפעמים גם במשך היום. אני מבלה לילות לא מעטים ללא שינה, מה שמשפיע כמובן על הפעילות ביום, והמצב לא קל. אני בת 69, חולה בטרשת נפוצה משנת 1989, מתניידת בכסא גלגלים ובהליכון בבית ומתעמלת שעה בשבוע עם מדריך וכל יום מבצעת תרגילים לפי הנחייתו. מה אוכל לעשות לפתרון הבעיה? תודה, מיכל

למיכל שלום, יש טפולים לרגל חסרת מנוח שמפריעה להרדם. שוחחי עם רופאייך, כדי שתקבלי טפול מתאים ותצליחי לישון. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים