כאבי ראש ובעיות יציבה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

10/03/2018 | 19:10 | מאת: מאיר

לפני 3 שנים התחלתח לסבול מכאבי ראש בדיקת סי טי מוח ועורקי צוואר יצאו תקינות טופלתי בתרופהELATROLET 10 מג. והכאב עבר לאחרונה שמתי לב שהוא קצת חזר בצורה קלה והוא חולף מעצמו .מה שמדאיג אותי שכבר 3 שנים ההליכה שלי לא יציבה ואני כמעט נופל אם אני נתקל באבן. גם הגוף העליון שאני עובד בחדר כושר כמו אין לי אנרגיה לדחוף משקלות כבדים כמו בעבר. אני בן 70. מה יכולה להיות הבעיה שלי? האם עלי לעבור בדיקות? או לקבל תרופות

למאיר שלום, כדאי לך לפנות להבדק על ידי נוירולוג, כדי לברר במה מדובר. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים