אנצפליטיס? דלקת חריפה של המוח

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/03/2018 | 00:17 | מאת: צילה

בעלי מיום שבת הגיע למיון עם כאבי ראש עצומים והקאות המצב הדרדר למחרת כאשר אינו מכיר אותי עשו לו EEG סי טי מוח דיקור מותני MRI מקבל אנטיביוטיקה ואין שיפור תחילה טענו לאנצפליטיס אבל עכשיו טוענים שלא בטוח שזו ההבחנה מה לדעתכם לא בדקו? מה כדאי עוד לעשות? והוא בן 40 בלבד מחכה לתשובתכם תודה

אלה נסיבות בהן אפשר להזמין מומחה נוסף להגיע וליעץ ליד מיטת החולה, אך אין אפשרות לחוות דעה בהתכתבות. בברכת החלמה מהירה ובריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים