שאלה בנושא כאבי ראש וסחרחורת

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

08/03/2018 | 15:31 | מאת: יוסי

שלום רב שאלתי היא מה יכולה להיות הסיבה לכאבי ראש וסחרחורות קשים שמתגברים מאוד(הם קיימים ביום יום אך מאוד מתגברים) לאחר ישיבה מול מחשב שולחני , לבד מאפילפסיה , אצל אדם מבוגר בתודה מראש יוסי

ליוסי שלום רב, יעוץ פרטני מחייב בדיקה. כאבי ראש שקיימים ביום יום מחייבים הבהרה, אלא אם כבר נבדקת והובהר שאינם מיצגים מחלה מסוכנת. אם הבעיה התפתחה רק בימים האחרונים, או מחמירה - רצוי לברר בדחיפות דרך חדר מיון. אם לאו - פנה לרופאך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים