לחץ בשרירים בשינה שדורש ממני לפוך צד אחת לשעה לפחות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

05/03/2018 | 17:33 | מאת: מתן

לפני 3 שנים ,עברתי בדיקות מקיפות של נויירולוגים שונים ,MRI ראש, בדיקות הולכה לשרירים ,ולא נמצא משהו מיוחד (מצאו רק צניחה של "פרומן מגנום" (אם אני כותב זאת נכון ),אבל זה היה על הגבול . הייתי סובל מחולשה בשרירים ,וכאבים ,לאחר שביקשו ממני לבדוק גם את הגב (לשלילת חוד שידרה עגון) ,החלטתי בהתייעצות עם רופא ללמוד לחיות עם התופעות . היום אחרי כמה שנים ,אני חיי עם התופעה ועם הספק. רק שבחודשיים האחרונים אני מתקשה לישון כמו שצריך ,אני זקוק להפוך צד בשינה אחת לשעה בגלל לחץ כואב בשרירים עליהם אני ישן . הכאב נמצא ברגליים ,מהמותן למטה , ממש לחץ שדורש ממני להתהפך לצד השני כדי לתת לצד שעליו אני ישן להירגע . צריך לציין שאני סובל מהשמנת יתר דיי גובהה. מה אני צריך לעשות? ,מה יכולה להיות הסיבה לכך ? תודה רבה לך .

למתן שלום, יעוץ פרטני מחייב בדיקה. השמנת יתר אינה מוסיפה לבריאותך, בין אם קיימת בעיה בחוט השדרה ובין אם לאו. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים