תופעות מוזרות והחמרתן

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

04/03/2018 | 16:46 | מאת: אלה

שלום פרופ', שמתי לב בחצי שנה האחרונה כי יש לי מידי פעם תחושת בערה בשוק ימין שלי. לאחרונה זה החמיר עד שחשה בזה יום יום. לא נחבלתי ואין לי בעיות אורטופדיות, אני די צעירה (37). בנוסף, זה קורה לי עם אצבע ספציפית- תחושת בערה מידי פעם. לאחרונה, החלו כפות הידיים להירדם בשינה ואף קרה שהתעוררתי משינה בגלל הירדמות חזקה בהן ותחושה שהידיים קשות כמו משותקות חלילה, היה מבהיל. בנוסף, החלו לי צמרמורות לאורך כל הגוף, בעיקר בשכיבה או לפני הירדמות אך רק לאורך צד ימין בגוף. אני מניחה שאזדקק לבדיקה מקיפה (התורים רחוקים להפליא) לכן מתעניינת בינתיים על מה הדברים עלולים להצביע, אם בכלל. תודה מראש, אלה

לאלה שלום, פני תחילה לרופא המשפחה שלך, והמשיכי מנקודה זאת. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים