תוצאות mri האם תקין ?

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/02/2018 | 21:34 | מאת: סבטה

שלום. עשיתי mri מוח עקב כאב ראש ואי תחושה בפנים בצד שמאל וכאב בלסת . בעבר לפני 9 שנים עברתי קריה של בלותת התריס עקב סרטן והיה לי פרןלוקטינומה . כרגע הפרולוקטין תקין לוקחת רק אלקטרוכסין . סיכום של mri: הנוירוהיפופיזה מעט מוגדלת 5מ"מ , איני מזהה אדנומה של ההיפופיזה , אלה אם צמודה לנוירוהיפופיזה ועם אות דומה . פרט לכך הבדיקה תקינה . שאלה שלי מה זה אומר ? הרם צריך בירור וטיפול אצל נוירולוג? ואם זה קשור לכאב ראש ולסת ויבוד תחושה בפנים בצד שמאל ?

28/02/2018 | 22:39 | מאת: סבטה

שכחתי להוסיף שאני בת 33 . תודה .

כדאי לשוחח עם מי ששלח לבדיקה. ראי גם פוסטים מ-18.2.2018. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים