קפיצות שרירים לא רצוניות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

18/02/2018 | 20:09 | מאת: עדי

שלום, יש לי התכווצויות/קפיצות/פעימות שרירים בבית החזה, זרועות עליונות, עיניים, רגליים ובוהן.(Fasciculation) לפעמים מגיע באקראיות בכל הגוף ולפעמים מגיע כ"התקף" במיקום ספציפי ונמשך כיומיים. בבוהן נמשך כשבוע. מלווה בחולשה וכאבי שרירים באים והולכים. בירור נוירולוגי תקין. הרופא לא ידע להגיד מה זה, ולמעשה ומכאן הסתיימה דרכי במסגרת הרפואית. האם בכל זאת יש מה לעשות מצב כזה. מאוד לא נעים ואשמח למצוא דרך להתרפא מכך. תודה רבה

לעדי שלום, אשמח לראותך במרפאתי עם תוצאות כל הבדיקות לשם מתן חוות דעת נוספת. 077-777-9222. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים