קרקפת תפוסה ותחושות גופניות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

07/02/2018 | 17:31 | מאת: מאיה

שלום. אני בת 40 בריאה בדרכ לא נוטלת תרופות קבועות. מזה מספר חודשים מרגישה תחושה חריגה בקרקפת. ההרגשה היא כאילו הקרפקפת תפוסה ומופעל עליה לחץ. ההרגשה היא במשך כל שעות היום. בשכיבה פחות מורגש ובישיבה או עמידה ממושכת מוגבר. כמו כן בערב יותר מבבוקר. תחושה דומה מופיעה גם בברכיים בשוקיים ובכפות הרגליים. בדיקות דם שנעשו נמצאו תקינות וכן c.t ראש תקין. לעיתים מופיע גם דופק מוגבר בחלקים שונים בגוף. אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי מה יכול להיות הגורם ולמי לפנות.

למאיה שלום רב, כדאי לך לשוב ולפנות אל רופאייך. אם ימצאו לנכון לערב נוירולוג - השלב הבא הוא הבנת תסמינייך בשיחה פנים אל פנים, ובדיקה נוירולוגית. אין אפשרות לתת יעוץ פרטני ספציפי ללא בדיקה -- אנא ראי פוסט מיום 14.1.2018. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים