צמרמורות ועקצוצים בגוף

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/01/2018 | 17:24 | מאת: שי

שלום רב מיזה כשבוע סובל מצמרמורות שבאות והולכות תחושת קור (ללא תסמיני חום) כמו כן עקצוצים בכל הגוף מלווים לעיתים בגירודו ותחושת שריפה שאלתי היא מה עליי לעשות ובאיזה כייון להתחיל לבדוק את התופעה?

לשי שלום, פנה אל רופא המשפחה. אם חלה החמרה או הפרעה בתפקוד - פנה לחדר מיון. בברכת בריאות, כרמל ערמון

01/02/2018 | 19:21 | מאת: שי

שלום פרופסור פניתי לרופאת משפחה וזו טוענת כנראה שהעקצוצים והצמרמורות בגוף נובעים מהשפעה של מזג האוויר היות ובבדיקת דם (ספירת דם תקינה) ואין חום אז היא לא רואה מקום כרגע לשלוח לבדיקות ,בלי קשר קדמו לעקצוצים תקופה של כאבי שרירים מופשטים ונוירולוג לפני כחודש נתן לי לעשות בדיקת EMG שאני הולך לבצע בימים הקרובים האם זו הבדיקה המתאימה גם במקרה זה של העקצוצים המופשטים בגוף?

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים