זלידאר ועבר של פסודוטומור

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

27/01/2018 | 18:48 | מאת: סימה

ערב טוב,אמא שלי בת 75 עם עבר של פסודוטומור מלפני 30 שנה שנמצא בנסיגה .עושה ביקורות לעיתים קרובות אצל רופא עינים והמצב סטטי. כעת היא סובלת מהפרקים וקיבלה זלדיאר לשיכוך כאבים ובעלון כתוב משהו לא ברור לגבי לחץ תוך גוגולתי.רציתי לדעת אם אפשרי לקחת את התרופה ואם היא בטוחה לאור העבר הרפואי של אמא שלי. אשמח לתשובתך.שהוע מבורך.

לסימה שלום, התיעצות לגבי החלטה טיפולית צריכה להיות עם המטפלים. ראי גם "יעוץ פרטני מחייב בדיקה" מיום 14.1.2018. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים