עיתויי לקיחת תרופות.

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

17/01/2018 | 11:17 | מאת: יצחק זילבר

שלום רב לכם. אני בן 79 וכבר שש שנים שאני חולה פרקינסון. מה עדיף ליטול את התרופות בשעת ארוחת הבוקר בשעה 07.30 למרות שהארוחה מכילה שמן בסלט ובחביתה ובהפרש של שש שעות בארוחת הצהריים שוב לקחת וכך גם בערב או לחכות שעתיים עד שהאוכל יתעכל? ושאלה נוספת. בתרופות שבעלון ההסבר כתוב שליטול את התרופה על קיבה ריקה האם אכילת פרוסת לחם או תפוח נחשבים קיבה ריקה ? בתודה יצחק זילבר

למר זילבר שלום רב, חריגה מהוראות היצרן כדאי שתישקל ישירות בין המטופל לרופאיו. איזון מחלת פרקינסון הוא נושא עדין, וטוב שימצא בידי זוג ידיים אחד. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים