מניטול לפרקינסון ואלצהיימר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

14/01/2018 | 18:22 | מאת: דן

שלום רב, 1. נוירולוג המליץ לסבתי שימוש במניטול - האם מוכר לך שיפור במטופלים בנטילה פומית של מניטול? 2. בנוסף, סבי אובחן לפני כשנתיים כחולה באלצהיימר ומצבו מתדרדר - האם מניטול יכול לעזור לו (למיטב הבנתי המניטול מסוגל לפרק אלפא-סינוקלאיד, המשמש בנוסף פרקורסור של העמילואיד המצטבר במוח אצל חולי אלצהיימר)? תודה רבה דן

לדן שלום, הפורום אינו מועד ליעוצים פרטניים או מתן חוות דעת שניה פרטנית. הסבר מפורט בפוסט ממש מן ה-14 לחודש. אלה שאלות שיש להפנות במי שמטפלים בסבתך ובסבך. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים