תוצאות בדיקת MRI - משמעות תוצאות

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/01/2018 | 15:20 | מאת: שלומית 44

שלום רב ד"ר, בת 44 מזה מספר חודשים שאני סובלת מזרמים בפנים מצד שמאל ותחושת לחץ מתחת לעין מעל הלסת לכיוון האוזן. נשלחתי לMRI וממצא המרכזי היה : בתחתית האונה הטמפורלית משמאל הודגמה הרחבה של חלל תת עכבישי בעל אותות המתאימים ל- CSF בכל הסדרות המתאימה לציסטה ארכנואידלית בגודל 3.2*2.1 ס"מ הלוחצת ודוחקת את רקמת המח הסמוכה לאחר וכלפי מעלה. האם ישנה סיבה לדאגה? תודה, שלומית

לשלומית שלום רב, לא כדאי לדאוג. כן כדאי לעבור על הדימות עצמה עם הנוירולוג שהזמין, כדי שיראה במו עיניו את הממצא ויחליט אם ישנו איזה קשר בינם לבין הזרמים ותחושת הלחץ. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים