תנועות לא רצוניות שהופיעו לאחרונה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/01/2018 | 14:11 | מאת: טובה

שלום, לבתי בת ה23 התחילה בחודשים האחרונים מן תנועה לא רצונית כזו של פתיחת הפה כל כמה זמן. לא היה לה את זה בעבר כלל. היה לה פה ושם מצמוצי עיניים. כשהלכה לרופא אמר לה שאין מה לעשות. האמנם?

לטובה שלום, כדאי לברר גורמים ולבחון פתרונות. לשם כך -- כדאי להתיעץ בזריזות עם נוירולוג בעל עניין בהפרעות תנועה. אם חלה החמרה עד שהיעוץ עם הנוירולוג קורה כדאי לפנות ליעוץ דחוף במסגרת חדר מיון של בית חולים עם סינוף אוניברסיטאי. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים