שאלה לרופא, תודה רבה מראש

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

09/01/2018 | 14:01 | מאת: ימית

שלום ד"ר שמי ימית אני בת 34, בחודשיים האחרונים יש לי תופעה מלחיצה מאוד. אני מתוך חלום מרגישה שאני במציאות. הכוונה, לדוגמא, באמצע השינה התעוררתי והלכתי לחדר של בני בכדי להביא עוד שמיכה לחבר של בני( בכל בחלום) ובאמת הלכתי לחדר להביא שמיכה וחיפשתי את הילד. תופעות מוזרות, אשמח לדעתך וממה זה יכול לנבוע, תודה רבה

לימית שלום, כדאי לבקש יעוץ פרטני עם רופא בעל עניין ברפואת שינה, כדי לסקור את האפשרויות השונות ולהציע פתרונות. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים