המשך שאלה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

31/12/2017 | 22:37 | מאת: ענת

שלום, שאלתי אותך שאלה בעניין בדיקת ה - fdopa - במכון לרפואה גרעינית . חלק מתשובתך היתה : "בנוסף -- ישנם קרובי משפחה למחלת פרקינסון, שבהם הבדיקה תהיה תקינה"... רציתי לשאול אם תוכל להבהיר לי למה כוונתך? האם כוונתך היתה שאותם אלו שהם קרובים משפחה של אנשים עם מחלת הפרקינסון, הם אנשים החולים בפרקינסון, והתשובה תהא שלילית ? או שאינם חולים ? אודה לך מאוד אם תוכל להסביר לי את כוונתך במשפט הנ"ל. לא הבנתי את החלק הזה של התשובה. תודה.

להבהרה -- "קרובי המשפחה" הם קרובי משפחה של מחלת פרקינסון, דהיינו, תסמונות שנראות כמחלת פרקינסון, אך בעצם הינן מחלות שאינן מחלת פרקינסון. אין מדובר בקרובים=בני משפחה של חולים עם המחלה. תודה על האפשרות להבהיר. כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים