אשמח לעזרה דחופה ביותר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

28/12/2017 | 17:59 | מאת: סיגלית

שלום, אני בת 20 יש לי בעיה כבר כחצי שנה עייפות תמידית זרמים והמלוחים ברגליים ובידיים, קור קיצוני בכפות רגליים ובידיים, ערפול מוחי, נתק מהגוף ראייה תמידית מרוצדת בחילות לחץ בראש, הייתי אתמול במיון א.א.ג יצא תקין עיניים יצא תקין נוירולוג בדיקה ראשונית תקינה ושלחו אותי הביתה לעשות בקופה MRI ובדיקה חשמלית ברגליים ובידיים. מזה יכול להיות אני כבר מתוסכלת מאוד, מציינת שעשיתי בדיקת הורמונים ובדיקות דם והם יצאו תקינות מלבד קלציום טיפה גבוה בנוסף אני סובלת מבעיות עיכול, אשמח לייעוץ או כיוון כי אני פשוט מיואשת

28/12/2017 | 18:00 | מאת: סיגלית

זרמים ונמלולים***

לסיגלית שלום רב, טוב עשית שפנית להבדק. את שאלותייך יד להפנות לרופאים שראו אותך. אם את מעוניינת ביעוץ נוסף -- גם מקור היעוץ הנוסף יצטרך לבדוק ולהתרשם ישירות. ראי: "יעוץ פרטני מחייב בדיקה ואינו יכול להעשות בהתכתבות." בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים