כאבי ראש, פנים ושרירי (עצבי) צוואר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

26/12/2017 | 00:23 | מאת: פנינהמ

הנני אשה בת 71. לפני כ-45 שנה , לאחר לידה ראשונה, מערכת העצבים המרכזית נפגעה ונשארתי עם מתח צווארי, מתח על הקרקפת וגם בפנים. אלה כאבים שפוגעים בראיה, כאבים מאוד חזקים ויוצרים חולשה בכל הגוף 24 שעות. שאלתי היא האם קיים מכשיר למדוד את המתח ביחידות או בעוצמה וכמובן מה ניתן לקחת, תרופה או טיפול אשר יכול להקל עלי. כל הבדיקות המקיפות שלי הן בסדר, כולל eeg. בתודה, אשמח לתשובה פנינה

28/12/2017 | 00:04 | מאת: פנינה

הנני סובלת שנים רבות ממתח צוארי, אשר עלה לקרקפת ולפנים. יש לי כאבי תופת 24 ש', לפעמים התכווצויות שרירים, הפעות בראיה: טשטוש ונקודות לבנות. גם חולשה חזקה מאוד. הנני בת 71. בדיקות האי.אי.ג'י בסדר. תודה מראש. אשמח לקבל תשובה, מה ניתן לקחת כטיפול בבעיה.

פנינה שלום רב, פני לבדיקת נוירולוג. ראי: "יעוץ פרטני מחייב בדיקה ואינו יכול להעשות בהתכתבות." בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים