מצח רדום אחרי ניתוח בהרדמה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/12/2017 | 21:47 | מאת: גלי

ערב טוב עברתי ניתוח בשרירי העיניים בהרדמה מלאה ביום ראשון ומאתמול בערב אני מרגישה שהמצח שלי רדום כל האזור מעל העיניים אני לא מרגישה אותו. אני עם מסיכה כזו קרה רוב היום שעוזרת לכאבים ולגרודים שיש לי האם יכול להיות שעשיתי נזק מהקור הזה? בלי קשר אולי תוכל לעזור לי גם בזה. אני גם לא מרגישה טוב אני לא מפסיקה להקיא ויש לי הרבה צמרמורות בגוף אתמול בערב היה לי חום אבל שותה הרבה משככי כאבים אז זה מאזן אבל מאוד חלשה. רמבם ששם עשיתי את הניתוח אמרו לי לבוא למיון אבל אין לי כח נפשי לבדיקות ואשפוז, לכן אשמח לעזרה

21/12/2017 | 08:05 | מאת: הדר

יקרה תעלי למיון כמו שאמרו לך את מאוד קרובה לניתוח ואל תסתמכי על האנטרנט במצב כזה. תרגישי טוב

21/12/2017 | 20:30 | מאת: גלי

לא אמרו לי לעלות ואני מחכה לתגובה של הרופא בפורום

מצבך מחייב בדיקת רופא. אם לא חלף מאז שכתבת -- פני לחדר מיון. בברכה, כרמל ערמון

23/12/2017 | 18:34 | מאת: גלי

כתבתי שאני לא רוצה לעלות למיון. והתשובה תעלי למיון? בכל מקרה יום שני יש לי ביקורת

24/12/2017 | 00:24 | מאת: גלי

הזמינו לי רופא הביתה ואני בדרך למיון עכשיו תודה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים