תופעה לא מוסברת באמצע הלילה

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/12/2017 | 20:12 | מאת: ט

אשמח להסבר העניין. פעם שניה בחצי שנה שבאמצע הלילה אני מתעוררת ומרגישה שמשהו קורה לי במוח במצב שאני ערה,ברגע שהתעוררתי הלכתי לשירותים הסתכלתי במראה שתיתי מים הסתכלתי בפלאפון ועדיין הרגשתי לא בשליטה מוחלטת ,לא במצב חד ... קשה לי להסביר במילים מה הרגשתי באותו זמן זה נמשך בערך כשעה עד שהצלחתי להירדם,היה לי קושי לחזור לישון בפעם הראשונה שזה קרה,הרגשתי שהמוח נמצא במצב של מן חלום והגוף ער אני בלחץ,אשמח לשמוע אם צריך ללכת לעשות בדיקה כולשהי

ל-ט' שלום, רצוי ללכת לבדיקת נוירולוג. בברכת בריאות, כרמל ערמון

31/12/2017 | 11:18 | מאת: ט

תודה

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים