כאב ראש כשקמים בבוקר

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

20/12/2017 | 12:19 | מאת: יעל

שלום פרופ', יש לי כאב ראש בשעות הבוקר המוקדמות כשאני מתעוררת באזור המצח מה שמקשה עליי לקום המיטה זה כמו כובד כזה ודווקא שקמים זה נחלש ממה זה לדעתך נובע? אם זה ממשיך אני לוקחת אופטלגין. האם זה יכול להיות מהמספר בראייה למשל? בהתחלה חשבתי שזה קשור למחזור חודשי אבל הנה אני אחרי ועדיין יש את ז תודה

20/12/2017 | 12:24 | מאת: יעל

ראיתי שענית לי. אז אתה חושב שבאמת כדאי לא להתבייש וללכת לנוירולוג? מה לדעתך יכולה להיות הסיבה לכאב מוזר כזה?

ליעל שלום, כאב ראש חדש מחייב בדיקת רופא. אם חזק מאד בהופעתו הראשונה או הולך ומתגבר בזמן שממתינים לתור רגיל לרופא - יש לפנות לחדר מיון. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים