תחושת סינוור ובוהק קיצוניים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

16/12/2017 | 18:28 | מאת: גמליאל

דוקטור שלום, אני כבן 40 לפני כעשר שנים התחלתי לראות אזורים מוארים בצורה מאוד חדה כלומר אני רואה את האור בצורה מאוד בוהקת, בשלוש שנים האחרונות זה החמיר ואני מרגיש סינוור מטורף. כלומר אני רואה מקומות מוארים מסויימים בצורה מאוד בוהקת, כאילו העוצמה של האור נתפסת בצורה חזקה מאוד, בלילה לוקח לי הרבה זמו עד שאני מתרגל לראות חדרים חשוכים. עשיתי את כל הבדיקות האפשריות כולל בדיקת עצבי הרשתית וגם MRI, כמו כן שמתי לב שגם חוש השמיעה שלי התחדד ומווליום מסויים הצלילים נשמעים לי חדים וצורמים ובלתי נסבלים, הייתי אצל נוירולוג ונוירואופתומולוג וגם לא יודעים לתת לי הסבר לתופעה. זה הולך ומחמיר ואני לא יודע כבר מה לעשות.

לגמליאל שלום רב, כדאי לשוב ולהתיעץ עם רופא עיניים, רופא אא"ג ונוירולוג. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים