שאלה לגבי בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

15/12/2017 | 20:09 | מאת: יוסי

שלום רב פרופ' ערמון שאלתי היא האם ישנו הבדל בין MRI של בסיס הגולגולת לזה של עמוד שידרה צווארי , או שהם היינו הך ,וכן האם ניתן בבדיקת MRI אחת לכלול את כל אזור הראש , כלומר MRI של האוזניים , המוח ועמוד השידרה הצווארי , וכן האם ניתן לבצע גם MRA באותה בדיקה , או שיש צורך בבדיקות נפרדות? בתודה יוסי

ליוסי שלום, לכל איזור או בדיקה יש פרוטוקול (=סדר סריקה, פרמטרים של הסריקה, ומיקוד של הסריקה) משלו. ניתן לבצע מספר פרוטוקולים באותו "מעמד" אך נדרש לכך זמן הולם ותגמול בהתאם למה שמתבצע. לעתים יש חפיפה אנטומית בין אזורים הנסרקים בבדיקות שונות. בברכת בריאות, כרמל ערמון

19/12/2017 | 14:03 | מאת: יוסי

תודה על תשובתך

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים