ראיית הילה מסביב לדברים

דיון מתוך פורום  נוירולוגיה - מבוגרים

13/12/2017 | 11:28 | מאת: שושנה

שלום, אני בת 22, בריאה בדר"כ ומרכיבה משקפיים עם צ'ילנדר בשתי העניים. לפני כארבעה שבועות סבלתי מכאבי ראש, סחרחורות ורגישות לעור. הלכתי לרופאת עיניים שבבדיקה עשו לי הרחבת אישונים וב"ה יצא תקין, הלכתי גם לנירולוגית (לפני כשבועיים) והיא עשתה לי בדיקה פיזיולוגית וב"ה יצא תקין. כאבי הראש, הרגישות והסחרחורות עברו ב"ה, אבל שמתי לב שבשבועיים האחרונים שלעיתים מסביב לדברים בהירים אני רואה מעין הילה, כאילו "המסגרת" של הדבר כפולה כזו. הלכתי בעקבות כך שוב לרופא עיניים לפני יומיים, והבדיקה יצאה תקינה והוא אמר שבכל מקרה הוא יפנה אותי לבדיקת שדה ראיה, שאותה ביצעתי אתמול ועדיין לא חזרתי אליו עם התוצאות (יש לי תור לשבוע הבא). העניין הוא שאני מתלבטת אם להיבדק שוב אצל נירולוגית, כי התלונה הזאת של ההילה התחילה כמה ימים אחרי שהייתי אצלה.. אני מאוד חוששת מטרשת נפוצה ואני לא מצליחה להירגע מהמחשבה על זה. האם לדעתך יש סיבה לחשוש? והאם עליי לשוב לנירולוגית?

לשושנה שלום רב, כדאי לשוחח על חששותיך מטרשת נפוצה עם הנוירולוגית. בברכת בריאות, כרמל ערמון

מנהל פורום נוירולוגיה - מבוגרים